Repetities ‘Murder on the Orient Express’ van start

Afgelopen maandag zijn in Amsterdam de repetities van start gegaan voor hét moordmysterie van Agatha Christie: ‘Murder on the Orient Express’.

Na de kick-off speech van producent Rick Engelkes vond het traditionele taartmoment plaats. De cast bestaande uit o.a. Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske en Fredrik Brom begon daarna met een lezing van het script, onder leiding van regisseur Jasper Verheugd.

‘Murder on the Orient Express’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Agatha Christie, en is door Ken Ludwig bewerkt voor het toneel. Het is een spannend verhaal over Hercule Poirot die op een winteravond aan boord stapt van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein tot stilstand door een hevige sneeuwstorm, de volgende ochtend is één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met een moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Het is aan hem om, samen met het publiek, de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat.

De voorstelling is vanaf 11 november 2023 te zien door heel Nederland. Boek nu je kaarten voor een bloedstollende reis aan boord van de Oriënt Express hier.