Pietje Bell feestelijk in première

Op zondag 15 oktober 2023 ging in de Stadsschouwburg Haarlem de familiemusical ‘Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand’ in première.

Tijdens deze feestelijke middag verschenen veel kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s in hun mooiste kleren op de rode loper. De energie en opwinding was vooraf al voelbaar in de zaal. Pietje werd deze middag gespeeld door Vera de Heus, zij werd bijgestaan door haar bende bestaande uit: Teun Meester (Sproet), Róman Perrier (Blikkie), Vlinder de Jong (Engel), en Zoë Black als Peentje. Het publiek reageerde enthousiast en het eindapplaus was overweldigend!

In ‘Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand’ volgen we Pietje, die met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten zet. Voor meester Geelman (Martijn Vogel) en tante Cato (Els Damen) is haar gedrag een doorn in het oog. Pietjes zus Martha (Anne-Fleur van der Hoeven) probeert de vrede te bewaren, terwijl vader Bell (Michael de Roos) juist geniet van de avonturen van zijn dochter. Als op een dag een rijke zakenman besluit om de wijk waar Sproet woont te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand en richt de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te helpen?

De voorstelling is nog t/m 25 februari door het hele land te zien. Boek nu de beste plaatsen bij een theater in jouw buurt hier.