NU IN HET THEATER

The Mousetrap

The Mousetrap speelt zich af in het hotel/pension Monkswell Manor. Een aantal gasten is door de sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. Een brigadier van politie bezoekt vervolgens het hotel omdat hij vermoedt dat de moordenaar (of moordenares) zich in het hotel schuilhoudt.

Dolfje Weerwolfje

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel, gewoon? Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, groeien er twee punt-oren op zijn hoofd en krijgt hij een witte staart… Dolfje is een weerwolf, en dat zet zijn hele leven op zijn kop!

Huisvrouwen Bestaan Niet

De succesvolle bioscoopfilm Huisvrouwen Bestaan Niet kent nu een theatrale versie. In de komedie maak je kennis met drie vrouwen – gespeeld door Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke le Roux – die elk op hun eigen manier het huishouden, werk en relaties combineren.

 

IN ONTWIKKELING

NU IN HET THEATER

Kruimeltje de Musical

Voortbordurend op de film die een nieuwe generatie Kruimeltje fans genereert, haalt REP Entertainment de musical ‘Kruimeltje’ terug naar het theater in een nieuwe, intieme vorm. Het verhaal van toen, maar in een fris en eigentijds jasje én met nieuwe muziek. 
Het verhaal is gebaseerd op het boek ´Kruimeltje´ van Chris van Abkoude, uitgeverij Kluitman. 

GEWEEST

Opvliegers 5: Op Safari

‘Opvliegers 5: Op Safari’ is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Verliefd op Ibiza

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn. ‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven.

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks

Dolfje Weerwolfje loopt op een nacht per ongeluk het Heksenbos in. Dat mag hij niet van Opa Weerwolf, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Maar Dolfje ontmoet Foeksia, een lief en grappig heksje. Ze worden vriendjes.

Expeditie Eiland

‘Expeditie Eiland’ is een spannende en schurend komische musical met een vette knipoog naar de populaire tv-realitysoap ‘Expeditie Robinson’. Drie totaal verschillende gezinnen doen mee aan het nieuwe tv-programma ‘Expeditie Eiland’: de volkse familie Ten Kate, de omhooggevallen Van Stirum-Vinkesteijns en de ingedutte Kuipertjes. Mensen die elkaar normaal gesproken geen blik waardig gunnen, maar nu tot elkaar veroordeeld zijn.

Opvliegers 4: Trossen Los

Opvliegers 4: Trossen Los! Is het vierde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer kiezen Loes, Moniek, Joke en Shirley het ruime sop. Iedereen heeft echter moeite om hun problemen aan wal te laten. 

Laten We Eerlijk Zijn

Owen Schumacher kent u natuurlijk als typetjeskanon uit Koefnoen. Beau Schneider is een van ‘s lands grootste acteertalenten (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit De Grote Drie. Nu komen ze samen in deze gloednieuwe en pijnlijk grappige comedy Laten we eerlijk zijn.

Dummie de Mummie

Dummie de mummie is een familiemusical gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Tosca Menten. Het eerste boek, Dummie de mummie en de gouden scarabee, verscheen in 2009. Sindsdien verscheen er ieder jaar een nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas.

Opvliegers 3: New York New York

Het vervolg op de vriendinnenkomedie ‘Opvliegers’! De dames proberen het hoofd koel te houden in New York. En dit keer beleeft Antje haar avonturen met drie nieuwe vriendinnen!

 

 

Vamos!

VAMOS! is een musical comedy die producenten Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment hebben ontwikkeld voor de grotere theaters. De komische voorstelling draait om drie, voor elkaar onbekende, vrouwen die met een rugzak vol emotionele bagage Nederland plots verlaten om een B&B te gaan runnen in Zuid-Spanje.

Hart Tegen Hart

Een gezellig avondje. Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te vertellen. En dan gaat het er opeens stevig aan toe. In de relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’ gaan Richard Kemper (Veldhuis & Kemper) en Peggy Vrijens die confrontatie aan met Rick Engelkes en Sandra Mattie (o.a. Divorce). De relatiecomedy die een beetje pijn doet!

 

Opvliegers 3: In de Sneeuw

Opvliegers in de Sneeuw is een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben.

 

Dolfje Weerwolfje

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeie twee punt-oren Dolfje Weerwolfje is een spannende musical voor het hele gezin!

 

Opvliegers

Vier vriendinnen gaan voor de vijfde keer op vakantie met hun reisclub DE OPVLIEGERS. Maar op Bali komen ze ook zichzelf tegen. Alle vier de dames staan aan het begin van of zitten midden in de overgang. Hoe gaan ze ermee om? En welke problemen komen ze tegen? Sexy. Swingend. Hilarisch. Ontroerend.

 

De Huisvrouwenmonologen

De Huisvrouwmonologen is terug! In de herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Elise (59), haar dochter Gijsje (28) met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia (41). Ze bespreken elkaars leven, het huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat? En wat is een huisvrouw dan eigenlijk? 

De Verleiding van een Moordvrouw

In de duivels geestige komedie De verleiding van een moordwijf draait het om Nicky, Deborah en Molly die al jaren het één en ander tolereren van hun echtgenoten. Als tijdens een van de maandelijkse dinertjes hun (ongeziene) mannen in de eetkamer golf spelen, nemen de vrouwen elkaar voor het eerst in vertrouwen en onthullen zij alle drie dat hun huwelijk zich op de rand van de afgrond begeeft.

Harrie en Twee Meesters

Als Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) zich laat overhalen om zich voor te doen als de aanstaande echtgenoot van een jong meisje wordt hij in een draaimolen geslingerd van onbetaalbaar grappige verwikkelingen.

 

 

 

Liefde Half om Half

In Liefde Half om Half draait het allemaal om overspel. We leren drie totaal verschillende stellen kennen waarvan twee stellen hetzelfde stel gebruiken als alibi voor het vreemdgaan. Een relatiekomedie waarbij u twee dineetjes op twee verschillende avonden tegelijkertijd ziet plaats vinden.

 

 

De Bonbonfabriek

In een hysterische draaikolk van lekkernijen komen aan de lopende band de meest onmogelijke situaties voorbij die zullen zorgen voor de inmiddels zo bekende bulderlach die we in de zalen van Jon van Eerd kennen. U zult nooit meer zomaar een bonbon kunnen eten.

 

 

Dik Trom

Zet je schrap!! Hou je vast! Dik Trom komt eraan. En Dik is niet alleen: hij neemt een heel circus mee! Want Dik is verliefd. Op Nelly. Alleen is Nelly blind en daar wil Dik iets aan doen. Dus begint hij een circus om geld op te halen. En met dat geld kan hij de operatie betalen die nodig is om Nelly weer te laten zien. Zonder twijfel de allervetste musical van het jaar!

 

De Huisvrouwenmonologen

In de herkenbare en humoristische voorstelling De Huisvrouwmonologen volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Elise (60) en haar dochter Gijsje (27) met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia (41). Ze bespreken elkaars leven en huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat?

 

Jon en de Jongens

Jon van Eerd viert zijn 25 jarige jubileum met het programma Jon en de Jongens samen met Lone van Roosendaal en een fantastische band.

 

 

 

Kramer vs. Kramer

Als Ted Kramer op een avond laat van zijn werk thuis komt, heeft zijn vrouw Joanna haar koffers gepakt, ze gaat weg. Ze verlaat haar man en hun zoon, op zoek naar haar eigen identiteit. Ted en zijn zevenjarige zoontje Billy blijven alleen achter..

 

 

Eten Met Vrienden

Wat begint als een gezellig etentje tussen twee bevriende echtparen, draait snel uit op een pittige confrontatie. Het publiek zeilt mee tussen de klippen van beide huwelijken. De situaties zijn direct uit het leven gegrepen waar vooral veel om gelachen kan worden. Kortom: smakelijk eten!

 

Kantje Boord

Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) werkt zich weer eens in de nesten in de gloednieuwe komedie ‘Kantje Boord’. Als goudeerlijke accountant van een groot bedrijf wordt hij uitgenodigd om een weekeindje mee te varen op het jacht van zijn baas. Hij had nooit kunnen bedenken dat hij met de eerste stappen op de loopplank, meegesleurd zou worden in een kolderieke achtbaan van intriges en verwikkelingen.

Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken is een montage-voorstelling gespeeld door 6 jonge energieke acteurs, geschreven door 7 jonge talentvolle schrijvers. Een uitzinnig hilarisch, ranzige voorstelling van bedwelmende rauwe schoonheid. Je wordt uit je theaterstoel getrild, je hebt zin om te dansen, om te feesten, om te spuiten en te slikken!

 

Kruimeltje de Musical

De hartverwarmende familiemusical. Kruimeltje is een straatjochie van 10 jaar zonder vader en moeder. Ooit is hij als baby door zijn moeder achtergelaten bij vrouw Koster, die slecht voor hem zorgt. Kruimeltje haalt met zijn vriendinnetje Keesie de hele dag kattenkwaad uit. Hij is dan ook geen onbekende van de politie.

 

Blind Vertrouwen

Harry en Sacha zijn bijna zeven jaar samen. Ruim twee jaar geleden zijn zij hun dochtertje, Amber, verloren bij een verkeersongeluk. Het verlies heeft hun leven overschaduwd. Met een groot feest voor haar dertigste verjaardag proberen Harry en Sacha de moeilijke periode af te sluiten en een nieuw begin te maken. Het feest was een groot succes, maar als eindelijk de laatste gast vertrekt, doen ze een afschuwelijke ontdekking.

Showbizz Baby

De zwarte komedie Showbizz Baby speelt zich af in de wereld van de entertainment waarin iedereen beroemd kan worden. Reikhalzend kijkt de ambitieuze agent Diane uit naar de dag waarop haar televisieacteur Michiel de overstap zal maken naar het witte doek. Showbizz Baby is een scherpe komedie die ons een confronterende spiegel voorhoudt over onze obsessie voor het sterrendom.

Extreem

Drie jonge vrouwen, één verkrachter, drie visies. Daar draait het om in Extreem, de nieuwe voorstelling van REP in samenwerking met MTV. Marjorie wordt in haar eigen huis slachtoffer van een aanranding, maar ze slaagt erin haar belager te overmeesteren. Als Marjorie’s huisgenoten thuiskomen blijken die nogal verschillend te denken over wat er met de would-be verkrachter moet gebeuren.

Bedrog

Een vrouw gaat vreemd met de vriend van haar man. Haar echtgenoot is van het bedrog op de hoogte maar zwijgt. Als jaren later uitkomt dat hij wist van het overspel, voelen zowel de overspelige vrouw als haar minnaar zich bedogen door zijn zwijgen. Dit intrigerende relatiedrama met veel gevoel en humor wordt in omgekeerde volgorde gespeeld wat een fascinerend, ontregelend effect sorteert.

Romeo over Julia

Een klassieker slaat keihard terug. Romeo over Julia is Romeo & Julia gespeeld door vijf mannen. Ze sleuren het stuk de moderne tijd in en opeens verliest het meesterwerk alle zoete romantiek.

 

 

 

Volmaakt Geluk

Tim en Ellen  hebben gekozen voor een leven met elkaar en met hun werk, kinderen passen daar niet in. Een vriendin, Mara wil juist graag een kind, maar in háár leven is geen plaats voor een man. Ze vraagt Tim of hij zaaddonor zou willen zijn. In de situatie die volgt komen ze erachter dat rationalisatie een manier is om de waarheid niet onder ogen te zien. Maar wanneer die waarheid uiteindelijk toch boven komt, lijkt alles een leugen.

Sexual Perversity

Lust of liefde? Danny en Esther worden smoorverliefd en gaan direct samenwonen. Al snel vragen ze zich af of dit wel de juiste keuze is geweest. Hoeveel je van jezelf moet opgeven om met iemand samen te zijn en hoeveel kan of moet je van je partner vragen?

 

 

Onze bezoekers beoordelen ons met een

4.7/5

4.7/5

op Google