In ontwikkeling

Murder on the Nile

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express, komt dit seizoen Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters. 

Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl, waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

TOP Vrouwen

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings?

Volgend seizoen komt dé vriendinnencomedy TOP Vrouwen terug! Maak je klaar voor een humoristische reis met ups en downs. Een echte ladiesnight!NU IN HET THEATER

TOP Vrouwen

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen. TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs. Een echte ladiesnight!

Girls on Fire

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Opvliegers Girls on Fire! Hét vriendinnen uitje van het jaar met Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman.

GEWEEST

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

Na het succes van familievoorstellingen als Kruimeltje en Dolfje Weerwolfje brengt REP Entertainment een geheel nieuwe versie van het geliefde verhaal van Chris van Abcoude tot leven. Het hartverwarmende verhaal over vriendschap en avontuur zal vanaf begin oktober door heel Nederland te zien zijn. Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand belooft een feestje te worden voor jong en oud. Met veel humor, avontuur en leuke liedjes!

Murder on the Orient Express

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Huisvrouwen Bestaan Niet

De succesvolle bioscoopfilm Huisvrouwen Bestaan Niet kent nu een theatrale versie. In de komedie maak je kennis met drie vrouwen – gespeeld door Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke le Roux – die elk op hun eigen manier het huishouden, werk en relaties combineren.

 

The Mousetrap

Een aantal gasten is door de sneeuw opgesloten in het hotel van een jong echtpaar. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. De spanning loopt vervolgens nog verder op als er een tweede slachtoffer valt. Door de vreselijke sneeuwstorm kan niemand het hotel verlaten, ook de onbekende moordenaar niet. De gasten verdiepen zich in elkaars geheimen, maar de moordenaar verraadt zich niet. 

Kruimeltje De Familie Musical

Kruimeltje is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.

Girls On Fire

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Opvliegers Girls on Fire! Hét vriendinnen uitje van het jaar met Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman.

Opvliegers 5: Op Safari

‘Opvliegers 5: Op Safari’ is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Dolfje Weerwolfje

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel, gewoon? Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, groeien er twee punt-oren op zijn hoofd en krijgt hij een witte staart… Dolfje is een weerwolf, en dat zet zijn hele leven op zijn kop!

Verliefd op Ibiza

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn. ‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven.

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks

Dolfje Weerwolfje loopt op een nacht per ongeluk het Heksenbos in. Dat mag hij niet van Opa Weerwolf, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Maar Dolfje ontmoet Foeksia, een lief en grappig heksje. Ze worden vriendjes.

Expeditie Eiland

‘Expeditie Eiland’ is een spannende en schurend komische musical met een vette knipoog naar de populaire tv-realitysoap ‘Expeditie Robinson’. Drie totaal verschillende gezinnen doen mee aan het nieuwe tv-programma ‘Expeditie Eiland’: de volkse familie Ten Kate, de omhooggevallen Van Stirum-Vinkesteijns en de ingedutte Kuipertjes. Mensen die elkaar normaal gesproken geen blik waardig gunnen, maar nu tot elkaar veroordeeld zijn.

Opvliegers 4: Trossen Los

Opvliegers 4: Trossen Los! Is het vierde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer kiezen Loes, Moniek, Joke en Shirley het ruime sop. Iedereen heeft echter moeite om hun problemen aan wal te laten. 

Laten We Eerlijk Zijn

Owen Schumacher kent u natuurlijk als typetjeskanon uit Koefnoen. Beau Schneider is een van ‘s lands grootste acteertalenten (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit De Grote Drie. Nu komen ze samen in deze gloednieuwe en pijnlijk grappige comedy Laten we eerlijk zijn.

Dummie de Mummie

Dummie de mummie is een familiemusical gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Tosca Menten. Het eerste boek, Dummie de mummie en de gouden scarabee, verscheen in 2009. Sindsdien verscheen er ieder jaar een nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas.

Opvliegers 3: New York New York

Het vervolg op de vriendinnenkomedie ‘Opvliegers’! De dames proberen het hoofd koel te houden in New York. En dit keer beleeft Antje haar avonturen met drie nieuwe vriendinnen!

 

 

Vamos!

VAMOS! is een musical comedy die producenten Rick Engelkes Producties en RTL Live Entertainment hebben ontwikkeld voor de grotere theaters. De komische voorstelling draait om drie, voor elkaar onbekende, vrouwen die met een rugzak vol emotionele bagage Nederland plots verlaten om een B&B te gaan runnen in Zuid-Spanje.

Hart Tegen Hart

Een gezellig avondje. Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te vertellen. En dan gaat het er opeens stevig aan toe. In de relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’ gaan Richard Kemper (Veldhuis & Kemper) en Peggy Vrijens die confrontatie aan met Rick Engelkes en Sandra Mattie (o.a. Divorce). De relatiecomedy die een beetje pijn doet!

 

Opvliegers 3: In de Sneeuw

Opvliegers in de Sneeuw is een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben.

 

Dolfje Weerwolfje

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeie twee punt-oren Dolfje Weerwolfje is een spannende musical voor het hele gezin!

 

Opvliegers

Vier vriendinnen gaan voor de vijfde keer op vakantie met hun reisclub DE OPVLIEGERS. Maar op Bali komen ze ook zichzelf tegen. Alle vier de dames staan aan het begin van of zitten midden in de overgang. Hoe gaan ze ermee om? En welke problemen komen ze tegen? Sexy. Swingend. Hilarisch. Ontroerend.

 

De Huisvrouwenmonologen

De Huisvrouwmonologen is terug! In de herkenbare en humoristische voorstelling volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Elise (59), haar dochter Gijsje (28) met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia (41). Ze bespreken elkaars leven, het huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat? En wat is een huisvrouw dan eigenlijk? 

De Verleiding van een Moordvrouw

In de duivels geestige komedie De verleiding van een moordwijf draait het om Nicky, Deborah en Molly die al jaren het één en ander tolereren van hun echtgenoten. Als tijdens een van de maandelijkse dinertjes hun (ongeziene) mannen in de eetkamer golf spelen, nemen de vrouwen elkaar voor het eerst in vertrouwen en onthullen zij alle drie dat hun huwelijk zich op de rand van de afgrond begeeft.

Harrie en Twee Meesters

Als Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) zich laat overhalen om zich voor te doen als de aanstaande echtgenoot van een jong meisje wordt hij in een draaimolen geslingerd van onbetaalbaar grappige verwikkelingen.

 

 

 

Liefde Half om Half

In Liefde Half om Half draait het allemaal om overspel. We leren drie totaal verschillende stellen kennen waarvan twee stellen hetzelfde stel gebruiken als alibi voor het vreemdgaan. Een relatiekomedie waarbij u twee dineetjes op twee verschillende avonden tegelijkertijd ziet plaats vinden.

 

 

De Bonbonfabriek

In een hysterische draaikolk van lekkernijen komen aan de lopende band de meest onmogelijke situaties voorbij die zullen zorgen voor de inmiddels zo bekende bulderlach die we in de zalen van Jon van Eerd kennen. U zult nooit meer zomaar een bonbon kunnen eten.

 

 

Dik Trom

Zet je schrap!! Hou je vast! Dik Trom komt eraan. En Dik is niet alleen: hij neemt een heel circus mee! Want Dik is verliefd. Op Nelly. Alleen is Nelly blind en daar wil Dik iets aan doen. Dus begint hij een circus om geld op te halen. En met dat geld kan hij de operatie betalen die nodig is om Nelly weer te laten zien. Zonder twijfel de allervetste musical van het jaar!

 

De Huisvrouwenmonologen

In de herkenbare en humoristische voorstelling De Huisvrouwmonologen volgen we het leven van drie uitgesproken vrouwen. De extravagante Elise (60) en haar dochter Gijsje (27) met smetvrees en hun chaotische nichtje Saskia (41). Ze bespreken elkaars leven en huishouden en vragen zich af of de “echte” huisvrouw wel bestaat?

 

Jon en de Jongens

Jon van Eerd viert zijn 25 jarige jubileum met het programma Jon en de Jongens samen met Lone van Roosendaal en een fantastische band.

 

 

 

Kramer vs. Kramer

Als Ted Kramer op een avond laat van zijn werk thuis komt, heeft zijn vrouw Joanna haar koffers gepakt, ze gaat weg. Ze verlaat haar man en hun zoon, op zoek naar haar eigen identiteit. Ted en zijn zevenjarige zoontje Billy blijven alleen achter..

 

 

Eten Met Vrienden

Wat begint als een gezellig etentje tussen twee bevriende echtparen, draait snel uit op een pittige confrontatie. Het publiek zeilt mee tussen de klippen van beide huwelijken. De situaties zijn direct uit het leven gegrepen waar vooral veel om gelachen kan worden. Kortom: smakelijk eten!

 

Kantje Boord

Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) werkt zich weer eens in de nesten in de gloednieuwe komedie ‘Kantje Boord’. Als goudeerlijke accountant van een groot bedrijf wordt hij uitgenodigd om een weekeindje mee te varen op het jacht van zijn baas. Hij had nooit kunnen bedenken dat hij met de eerste stappen op de loopplank, meegesleurd zou worden in een kolderieke achtbaan van intriges en verwikkelingen.

Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken is een montage-voorstelling gespeeld door 6 jonge energieke acteurs, geschreven door 7 jonge talentvolle schrijvers. Een uitzinnig hilarisch, ranzige voorstelling van bedwelmende rauwe schoonheid. Je wordt uit je theaterstoel getrild, je hebt zin om te dansen, om te feesten, om te spuiten en te slikken!

 

Kruimeltje de Musical

De hartverwarmende familiemusical. Kruimeltje is een straatjochie van 10 jaar zonder vader en moeder. Ooit is hij als baby door zijn moeder achtergelaten bij vrouw Koster, die slecht voor hem zorgt. Kruimeltje haalt met zijn vriendinnetje Keesie de hele dag kattenkwaad uit. Hij is dan ook geen onbekende van de politie.

 

Blind Vertrouwen

Harry en Sacha zijn bijna zeven jaar samen. Ruim twee jaar geleden zijn zij hun dochtertje, Amber, verloren bij een verkeersongeluk. Het verlies heeft hun leven overschaduwd. Met een groot feest voor haar dertigste verjaardag proberen Harry en Sacha de moeilijke periode af te sluiten en een nieuw begin te maken. Het feest was een groot succes, maar als eindelijk de laatste gast vertrekt, doen ze een afschuwelijke ontdekking.

Showbizz Baby

De zwarte komedie Showbizz Baby speelt zich af in de wereld van de entertainment waarin iedereen beroemd kan worden. Reikhalzend kijkt de ambitieuze agent Diane uit naar de dag waarop haar televisieacteur Michiel de overstap zal maken naar het witte doek. Showbizz Baby is een scherpe komedie die ons een confronterende spiegel voorhoudt over onze obsessie voor het sterrendom.

Extreem

Drie jonge vrouwen, één verkrachter, drie visies. Daar draait het om in Extreem, de nieuwe voorstelling van REP in samenwerking met MTV. Marjorie wordt in haar eigen huis slachtoffer van een aanranding, maar ze slaagt erin haar belager te overmeesteren. Als Marjorie’s huisgenoten thuiskomen blijken die nogal verschillend te denken over wat er met de would-be verkrachter moet gebeuren.

Bedrog

Een vrouw gaat vreemd met de vriend van haar man. Haar echtgenoot is van het bedrog op de hoogte maar zwijgt. Als jaren later uitkomt dat hij wist van het overspel, voelen zowel de overspelige vrouw als haar minnaar zich bedogen door zijn zwijgen. Dit intrigerende relatiedrama met veel gevoel en humor wordt in omgekeerde volgorde gespeeld wat een fascinerend, ontregelend effect sorteert.

Romeo over Julia

Een klassieker slaat keihard terug. Romeo over Julia is Romeo & Julia gespeeld door vijf mannen. Ze sleuren het stuk de moderne tijd in en opeens verliest het meesterwerk alle zoete romantiek.

 

 

 

Volmaakt Geluk

Tim en Ellen  hebben gekozen voor een leven met elkaar en met hun werk, kinderen passen daar niet in. Een vriendin, Mara wil juist graag een kind, maar in háár leven is geen plaats voor een man. Ze vraagt Tim of hij zaaddonor zou willen zijn. In de situatie die volgt komen ze erachter dat rationalisatie een manier is om de waarheid niet onder ogen te zien. Maar wanneer die waarheid uiteindelijk toch boven komt, lijkt alles een leugen.

Sexual Perversity

Lust of liefde? Danny en Esther worden smoorverliefd en gaan direct samenwonen. Al snel vragen ze zich af of dit wel de juiste keuze is geweest. Hoeveel je van jezelf moet opgeven om met iemand samen te zijn en hoeveel kan of moet je van je partner vragen?

 

 

Onze bezoekers beoordelen ons met een

4.7/5

4.7/5

op Google