Murder on the orient express nederland

MURDER ON THE ORIENT EXPRESS

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar het theater!

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor?

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben.. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten.

Toneelschrijver Ken Ludwig (De drie Musketiers, Crazy for You) bewerkte de klassieke thriller, met de beroemde Hercule Poirot, tot de ultieme ‘who done it’. Met een cast van uiteenlopende personages laat hij het publiek tot het einde raden wie de dader is.

De laatste voorstelling van Murder on the Orient Express is inmiddels geweest. 

MEDIA

ONZE

CAST

ONZE

CREATIVES

JASPER VERHEUGD   regie en script

JORIS VAN VELDHOVEN   decor en kostuums

SÉBASTIAAN VAN DER HAM kap en grime

URI RAPAPORT lichtontwerp

MAARTEN HOUDIJK geluidsontwerp

NICK FLEUREN regieassistent

Voor mediaverzoeken en persaanvragen kun je contact opnemen met Frederique Maas van Royal promotions via 030 820 0120 of frederique@royalpromotions.nl

Acteurs/Actrices gezocht! (Stage)

Kruimeltje komt terug in een nieuw avontuur!

Eerste scriptlezing Murder on the Nile

Pietje Bell genomineerd voor een Musical Award!