REP Entertainment (voorheen Rick Engelkes Producties) werd in 2000 opgericht door Rick Engelkes. Tot 2010 produceerde REP hoofdzakelijk lifestyle programma’s als WannahavesToys for Boys, This is GolfBeauty & Mind, Top Kok en toneelstukken waar Rick zelf in speelde.

Sinds 2010 ligt de focus op ‘storytelling’ waarbij REP Entertainment zich richt op het ontwikkelen van films en theaterproducties met een lange levenscyclus die via meerdere kanalen geëxploiteerd worden. Deze werkwijze heeft geresulteerd in producties als Kruimeltje, die zowel als grote musical in de theaters stond, als tiendelige dramaserie die op ZAPP te zien was en later als de bioscoopfilm Kruimeltje en de strijd om de goudmijn.  Maar ook de films Huisvrouwen Bestaan Niet (best bezochte film 2017) en Huisvrouwen Bestaan Niet 2 hebben hun oorsprong in het theater onder de titel De Huisvrouwmonologen.  

Bij alles wat we ontwikkelen staat de doelgroep centraal. Een van de voorbeelden hiervan is Opvliegers: de vriendinnencomedy, die speciaal ontwikkeld is voor de 1,6 miljoen vrouwen in de overgang. Vijf seizoenen lang trok deze reeks volle zalen. Ook brachten we de afgelopen jaren diverse familieproducties uit, zoals Dolfje Weerwolfje, Dummie de Mummie, Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks en Kruimeltje de musical.

REP Entertainment gelooft in de kracht van sterke merken. Niet alleen als het gaat om onze eigen producties, maar ook als het een samenwerking met andere merken betreft, zoals BNN, MTV, Efteling, AVRO en RTL. Zo produceerde REP Entertainment onder andere Sexual Perversity met MTV, Spuiten en Slikken met BNN en musicals als Vamos! in samenwerking met RTL Nederland.

 

ONS

TEAM

Rick ENGELKES

Founder & Producent

Kim van den langenberg

Uitvoerend Producent

linda hummel

HR / Office Manager / Kindercoördinatie

Sonja Van Doren

Productie Manager

adriaan VOLK

Financiële Administratie

Janet van milligen

Social Media Manager

bibi

Bibi Rus

Junior Productieleider

Esther

Esther Kroeze

PR & Marketing

Joelle

JoËlle vonken

Productie Assistent

ONze

VACATURES

Stagiair(e)
TECHNIEK

NIEUWE

MAKERS

Heb jij een briljant idee of wil je meewerken aan nieuwe producties? Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle regisseurs, schrijvers, decorontwerpers, choreografen, stylisten, grafisch vormgevers, filmmakers en andere creatieveling die onze passie voor theater en live entertainment delen. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, we nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Mailen kan naar kim@repentertainment.nl

Acteurs/Actrices gezocht! (Stage)

Kruimeltje komt terug in een nieuw avontuur!

Eerste scriptlezing Murder on the Nile

Pietje Bell genomineerd voor een Musical Award!