Poster Familiemusical Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

PIETJE BELL EN DE BENDE VAN DE ZWARTE HAND

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! 

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand? Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, nostalgie en leuke liedjes!

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.  Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet.

De laatste voorstelling van Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand is inmiddels geweest. 

Boeken via Theater

MEDIA

ONZE

CAST

ONZE

KINDERCAST

ONZE

CREATIVES

BRUUN KUIJT regie en script

AMMES BRANDENBURG script

FONS MERKIES muziek

LAURENS GOEDHART muziek

JORIS VAN VELDHOVEN  decor en kostuums

JASPER NIJHOLT lichtontwerp

LOTTE KUIJT kinderregie

Voor mediaverzoeken en persaanvragen kun je contact opnemen met Frederique Maas van Royal promotions via 030 820 0120 of frederique@royalpromotions.nl

Acteurs/Actrices gezocht! (Stage)

Kruimeltje komt terug in een nieuw avontuur!

Eerste scriptlezing Murder on the Nile

Pietje Bell genomineerd voor een Musical Award!