TOP Vrouwen van start!

TOP vrouwen van start

TOP Vrouwen van start!

In Amsterdam zijn gister de repetities gestart voor dé vriendinnencomedy van het jaar: TOP Vrouwen! In deze voorstelling volgen we drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd; Paula (Rian Gerritsen), Monica (Tanja Jess) en Sophie (Sandra Mattie), die in twee dagen de loefzijde van een berg beklimmen ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens de reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen.

TOP Vrouwen is geschreven door Peter Quilter, bekend van o.a. het Broadwaysucces End of the Rainbow en de Hollywoodfilm Judy. Zijn nieuwste voorstelling, die in meerdere landen te zien is als Step by Step, is vertaald en bewerkt naar het Nederlandse TOP Vrouwen door Jeremy Baker. De regie van deze vriendinnencomedy is in handen van Joep Onderdelinden, kostuum- en decorontwerp door Majolein Ettema en lichtontwerp door Wannes van der Veer.

TOP Vrouwen belooft een hilarische girls night out uit te worden met een gouden randje. Zal het de dames lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker; eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

TOP Vrouwen is vanaf 22 december te zien door heel Nederland. Bekijk de speellijst hier, en boek nu de beste plaatsten bij het theater bij jou in de buurt!