Opvliegers 3: New York, New York!

Rick Engelkes Producties brengt nieuwe voorstelling in succes-serie Opvliegers
Antje Monteiro met Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford naar New York
Rick Engelkes Producties brengt volgend theaterseizoen weer een nieuwe voorstelling van de succesvolle reeks Opvliegers. Actrice Antje Monteiro stapt dit keer in het vliegtuig met nieuwe vriendinnen: Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford. In het script van Allard Blom proberen de dames van zekere leeftijd het hoofd koel te houden wanneer ze naar de stad gaan waar alles kan: New York. Ondertussen hebben ze, ieder op hun eigen, herkenbare manier, last, véél last van de overgang. Opvliegers 3: New York gaat op 11 december 2017 in première in de Stadsschouwburg in Haarlem.

 

Antje Monteiro, opvlieger-actrice van het eerste uur: “Ik vind het geweldig dat ik weer mee kan spelen in de al weer derde voorstelling uit de succesvolle Opvliegers-serie. We laten op ludieke wijze in een geweldig script, de vervelende problemen zien waarmee je als 45+ vrouw te maken kan krijgen. Als je bedenkt dat er zo’n 1,6 miljoen vrouwen in de overgang zijn, waarvan er 80% last heeft van klachten, dan is onze voorstelling voor veel dames weer een aanrader!”

 

Opvliegers 3: New York 

Schnabbelzangeres en diva Lydia (Antje) moet na haar gênante facebook-filmpje waarin ze, dronken, heel loslippig is over het een en ander, weg uit Nederland. Haar reisvriendinnen kunnen hun agenda niet op stel en sprong leegmaken, dus vertrekt Lydia alleen. Op Schiphol koopt ze het eerste beschikbare ticket: bestemming New York! In het vliegtuig ontmoet ze Moniek (Sandra Mattie). Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen (zelfs nog wel wat meer). Eenmaal in het hotel komen ze twee dames tegen, die er met z’n tweeën even uit zijn tegen: blogger van middelbare leeftijd Joke (Anouk van Nes) en Shirley (Joanne Telesford), een kersverse rijke weduwe en moeder van twee onuitstaanbare stiefkinderen. Samen laten ze zich, tussen de bekende kwalen door, verleiden door de stad die nooit slaapt.

 

Met: Antje Monteiro, Joanne Telesford, Anouk van Nes en Sandra Mattie.

Script en liedteksten: Allard Blom

Muziek: Jeroen Sleyfer 

Regie: Martin Michel

Producent: Rick Engelkes Producties

Te zien vanaf: 24 november 2017

Première: 11 december 2017 Stadsschouwburg Haarlem.

Tour tot en met 8 april 2018.

 

Fotocredits: Arjan Benning