Eerste scriptlezing Murder on the Nile

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express, komt dit seizoen Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters. Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl, waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt, en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens?

De cast van Murder on the Nile bestaat uit Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes/Wilbert Gieske, Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske Van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silyan el Kattabi. Begin deze maand vond de eerste scriptlezing plaats in Amsterdam.

Murder on the Nile is vanaf 26 oktober 2024 te zien door heel Nederland. Boek nu de beste plaatsten bij een theater bij jou in de buurt hier.