Murder on the Nile Nederland

MURDER ON THE NILE

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express, komt dit seizoen Murder on the Nile naar de Nederlandse theaters. 
Laat je meevoeren op de schilderachtige Nijl, waar liefde, jaloezie en wraak samenkomen tot een dodelijk hoogtepunt. Een moordmysterie, georkestreerd door de Grand Dame of Suspense zelf: Agatha Christie.

Wat begint als een romantische cruise, verandert in een nachtmerrie. Wanneer er in het holst van de nacht een schot klinkt en er een levenloos lichaam gevonden wordt, staan alle passagiers op scherp, en is niemand meer onschuldig. De spanning aan boord stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt, en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen. Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens? 

Murder on The Nile is een spannende, eigentijdse whodunit, waarbij je als bezoeker wordt meegenomen op een intrigerende reis vol suspense, passie en onverwachte wendingen. Ontmasker jij de moordenaar voordat het schip de haven bereikt?

Meer tonen

MEDIA

ONZE

CAST

ONZE

CREATIVES

JASPER VERHEUGD   regie en script

JORIS VAN VELDHOVEN   decor en kostuums

STANLEY BURLESON  choreografie

URI RAPAPORT lichtontwerp

MAARTEN HOUDIJK geluidsontwerp

Voor mediaverzoeken en persaanvragen kun je contact opnemen met Esther Kroeze via 020 521 66 00 of esther@repentertainment.nl

Pietje Bell genomineerd voor een Musical Award!

Vriendinnencomedy TOP vrouwen in première!

Première Murder on the Orient Express

TOP Vrouwen van start!