KRUIMELTJE: EEN HARTVERWARMENDE FAMILIEMUSICAL

Kruimeltje is terug in een nieuw jasje!

Door de besneeuwde straten ergens in Nederland zwerft Kruimeltje; een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon, met hun portretjes erin. Ondanks alles blijft hij positief en loopt hij zingend en fluitend de straten door. Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met zijn vriend Noor de straathond, eindelijk een echt thuis. Wat schetst zijn verbazing? Zijn vader en Wilkes blijken oude jeugdvrienden te zijn geweest! Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Zou hij dan eindelijk niet meer op straat hoeven te leven? Als het eens zo simpel zou kunnen zijn…

Kruimeltje is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.

Een hartverwarmende familiemusical, vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur!

Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna 100 jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020, is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien.

Boeken via Theater

ONZE

CAST

ONZE

KINDERCAST

LUCA VAN AMMERS  Kruimeltje

MAX ROEST  Kruimeltje

SHAYNE BAKKER   Kruimeltje

AIDEN JOSHUA MAIJ Kruimeltje

EVA FRANKEN Keesie

VLINDER DE JONG Keesie

ROMY JOOSTEN Keesie

VERA DE HEUS Keesie

ONZE

CREATIVES

JASPER VERHEUGD   script en supervisor regie

DANNY WESTERWEEL   regie

PETER VAN DE WITTE   muziek en liedteksten

JORIS VAN VELDHOVEN   decor en kostuums

URI RAPAPORT lichtontwerp

ANNE DELIEN regie assistent

EZRA VAN NASSAUW muzikaal leider en arrangeur

Acteurs/Actrices gezocht! (Stage)

Kruimeltje komt terug in een nieuw avontuur!

Eerste scriptlezing Murder on the Nile

Pietje Bell genomineerd voor een Musical Award!