Het feel-good vriendinnenconcert komt terug!

REP Entertainment brengt het feel-good concert Opvliegers – Girls on Fire terug naar het theater! Na het overweldigende succes van de concertreeks vorig seizoen, komen ze aankomend seizoen terug. Dit keer met twee nieuwe gezichten: Lone van Roosendaal en Cystine Carreon, die samen met Hilke Bierman het publiek trakteren op een avondje feel-good theater. 

Opvliegers – Girls on Fire is een show boordevol bekende hits die iedereen kan meezingen, waaronder ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’. Het concert wordt afgewisseld met persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen die zeer herkenbaar zijn voor het publiek. De vraag rijst: hoe gaan deze vrouwen om met het bereiken van de 50? Hoe houden ze zich staande in een mannenwereld? Heeft Lone echt last van moodswings? Cystine onthult haar “geheime wapen” om er altijd goed uit te blijven zien. En is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nog nooit hebben deze drie dames zich zo openhartig opgesteld.

Het publiek wordt getrakteerd op een show met zang, dans en vooral veel lachen. Een perfecte avond uit voor met je vriendinnen (en beste vriend)! Onder regie van Joep Onderdelinden zingen, dansen en vertellen deze drie dames een avond lang de pannen van het dak. Opvliegers – Girls on Fire bewijst dat 50+ nog altijd sprankelend en vol energie kan zijn!

Girls on Fire is vanaf april 2024 door heel Nederland te zien. Bekijk de speellijst hier.