Opvliegers: Girls on Fire

Na het overweldigende succes van de concertreeks vorig seizoen, komen de girls dit seizoen terug! Deze keer met twee nieuwe gezichten: Lone van Roosendaal en Cystine Carreon, die samen met Hilke Bierman het publiek trakteren op een avondje feel-good theater. 

Opvliegers – Girls on Fire is een show boordevol bekende hits die iedereen kan meezingen, waaronder ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’. Het concert wordt afgewisseld met persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen die zeer herkenbaar zijn voor het publiek. De vraag rijst: hoe gaan deze vrouwen om met het bereiken van de 50? Hoe houden ze zich staande in een mannenwereld? Heeft Lone echt last van moodswings? Cystine onthult haar “geheime wapen” om er altijd goed uit te blijven zien. En is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nog nooit hebben deze drie dames zich zo openhartig opgesteld.

 Het publiek wordt getrakteerd op een show met zang, dans en vooral veel lachen. Een perfecte avond uit voor met je vriendinnen (en beste vriend)! Onder regie van Joep Onderdelinden zingen, dansen en vertellen deze drie dames een avond lang de pannen van het dak. Opvliegers – Girls on Fire bewijst dat 50+ nog altijd sprankelend en vol energie kan zijn! 

ONZE

CAST

LONE VAN ROOSENDAAL 


CYSTINE CARREON 


HILKE BIERMAN

ONZE

CREATIVES

JOEP ONDERDELINDEN   regie en script

BAS VAN DEN HEUVEL   arrangementen

MARJOLEIN ETTEMA   decorontwerp

COEN VAN DER HOEVEN lichtontwerp

REGINA RORIJE kostuums

IVO CHUNDRO, MARJAN HOMMES choreografie

Voor mediaverzoeken en persaanvragen kun je contact opnemen met Frederique Maas van Royal promotions via 030 820 0120 of frederique@royalpromotions.nl

Pietje Bell genomineerd voor een Musical Award!

Vriendinnencomedy TOP vrouwen in première!

Première Murder on the Orient Express

TOP Vrouwen van start!