TOP Vrouwen, dé vriendinnencomedy, volgend seizoen te zien!

TOP Vrouwen, dé vriendinnencomedy, volgend seizoen te zien!

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen.

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie (gespeeld door Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie), beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker; eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

TOP Vrouwen (origineel ‘Step By Step’) is geschreven door de Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn grootste hits ‘End of the Rainbow’ en de film ‘Judy’ – met Renée Zellerweg als Judy Garland – bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen. ‘Step By Step’ zal komend seizoen in negen landen in première gaan, maar dus ook te zien bij jou in de buurt! De Nederlandse versie is vertaald door Jeremy Baker, geregisseerd door Joep Onderdelinden, met kostuum- en decorontwerpen van Marjolein Ettema.

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs. Een echte ladies night! Bekijk de speellijst hier.