‘Romy vindt het moeilijk dat ik ouder word’

ANTJE MONTEIRO| Al wordt de overgang niet bepaald een ‘sexy’ onderwerp gevonden, de komische voorstelling Opvliegers was een groot succes. Vanavond gaat deel 2 in première. Actrice Antje Monteiro: ‘Door dit te spelen, zie ik minder op tegen de overgang.’

Een paar jaar terug had Antje Monteiro (47) nog het idee dat ze achter de geraniums zou belanden als ze in de overgang zou komen. ,,Ik dacht dat ik er moeite mee zou hebben. Maar als ik nu al die vrouwen in de zaal zie, die na de voorstelling aan de witte wijn en bitterballen gaan, dan weet ik dat het leven nog lang niet over is. Jennifer Lopez is ook 47, Jennifer Aniston ook – allemaal vrouwen met een fantastische carrière en die er nog prachtig uitzien. Ik vind, door deze rol te spelen, de overgang helemaal niet raar of spannend meer.”

Meer lezen? Klik hier!