Wegens groot succes van Opvliegers komt er een vervolg: Opvliegers 2: in de sneeuw!

Ruim een maand na de première van Opvliegers is Rick Engelkes Producties verheugd om te melden dat deze swingende comedy zo’n groot succes is dat de voorstelling een vervolg krijgt! Vanaf seizoen 2016-2017 zijn de actrices Antje Monteiro, Anne Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume ook in Opvliegers 2 – Opvliegers in de Sneeuw te zien. Opvliegers van Rick Engelkes Producties blijkt de verrassing van het theaterseizoen te zijn. Het publiek krijgt een heerlijke en hilarische avond voorgeschoteld waarin ze zien hoe vier vriendinnen tijdens hun vakantie op Bali zichzelf tegenkomen. De dames zitten aan het begin of in het midden van hun overgang en op humoristische wijze laten ze zien wat het betekent om last te hebben van opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid en stemmingswisselingen. ‘Het succes van Opvliegers is overweldigend,’ zegt Rick Engelkes. ‘De cast staat avond aan avond voor uitverkochte zalen en er zijn inmiddels 40.000 kaarten verkocht. Dat roept om een vervolg.’

 

Zijn de vier vriendinnen in Opvliegers te zien op Bali, in Opvliegers 2 gaan Lydia, Ellen, Keet en Sas op wintersport. Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor tv en haar vriendinnen mogen mee. En als je toch midden in de overgang zit en last hebt van opvliegers, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw? Hoe lang kan Lydia nog blijven ontkennen dat ze in de overgang zit? Waarom mag niemand de nieuwe vriend van Ellen? En hoe zeg je dat tegen je beste vriendin? Sas is na een kwakkelende relatie definitief single en gaat los. Maar zo hebben haar vriendinnen haar nog nooit gezien. En Keet heeft het roer omgegooid. Een carrière-switch op haar 53ste. Maar of Keet de zakenvrouw nou zo’n leuke tante is….

Opvliegers in de Sneeuw is een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben. Net als in Opvliegers zal Martin Michel verantwoordelijk zijn voor de regie en heeft Allard Blom het script geschreven.

De huidige voorstelling van Opvliegers is nog tot en met 9 april in heel Nederland te zien. Voor Opvliegers in de Sneeuw gaat de kaartverkoop in het voorjaar, via de theaters, van start.