Nieuwe cast Dolfje Weerwolfje bekend!

Dolfje Weerwolfje is terug in het theater! Na het succes van afgelopen seizoen keert Dolfje terug met een nieuwe tournee geschikt voor het hele gezin. Deze spannende musical is gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon. Het is een echte familievoorstelling met publieksparticipatie voor de kinderen en genoeg humor voor de ouders! Producent Rick Engelkes heeft voor deze reprise twee wisselingen in de cast gemaakt!

 

De rol van Dolfje wordt tijdens de theatertour afwisselend gespeeld door: Flavio Rizzuto, Rom Elzakkers en Philip van Loosbroek. Hein Gerrits zal de rol van Opa Weerwolf en Meneer van Dale op zich nemen. Barbe van den Brand en Wolter Weulink spelen de ouders van het jonge weerwolfje.  Barbe is o.a. bekend van de musical Sisteract. Roosmarijn Luyten zal o.a. de rol van Mevrouw Krijtjes in acht gaan nemen. De rol van Timmie zal afwisselend gespeeld worden door Ivo Timmers, Jasper Verzaal en Floris Puts. Kyana Raine Pacis, Éowyn Arts, Maylin van Putten en Madelief van Luijtelaar zullen de rol van Noura op zich gaan nemen.

 

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart…Dolfje is een weerwolf!
Aanstaande zondag, 28 augustus, wordt er een voorproefje van de musical gegeven tijdens de musical Sing-a-Long bij de Uitmarkt in Amsterdam!

 

Praktische informatie
De voorstelling is in heel Nederland te zien van 16 oktober 2016 t/m 5 maart 2017.

Klik hier voor de speellijst