Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn

Na het ongekende succes van de familiemusical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters! Een gloednieuw avontuur, waarin Kruimeltje in het verleden van zijn vader duikt in het wilde westen van Amerika. 

 

Kruimeltje woont met zijn ouders in een fijn huis, maar hij mist de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het wilde westen van Amerika. Samen met zijn vriendinnetje Anna kruist hij paden met de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt?

 

Kruimeltje en de strijd om de goudmijn is een vrolijke familiemusical die je meeneemt op een reis vol avonturen, humor, fantasie en leuke liedjes. Een spannend avontuur voor het hele gezin!

Meer tonen

MEDIA

ONZE

CAST

ONZE

KINDERCAST

ONZE

CREATIVES

BRUUN KUIJT  script en supervisie

ELS DAMEN regie

FONS MERKIES muziek

LAURENS GOEDHART muziek

JORIS VAN VELDHOVEN  decorontwerp 

ANOUK VAN SCHIE  kostuumontwerp

JASPER NIJHOLT lichtontwerp

LOTTE KUIJT regie assistent & kinderregie

Voor mediaverzoeken en persaanvragen kun je contact opnemen met Esther Kroeze via 06 16 048 213 of esther@repentertainment.nl

Acteurs/Actrices gezocht! (Stage)

Kruimeltje komt terug in een nieuw avontuur!

Eerste scriptlezing Murder on the Nile

Pietje Bell genomineerd voor een Musical Award!