Inleiding over de overgang bij voorstelling ‘Opvliegers’!

Speciaal voor het publiek van de vriendinnen comedy Opvliegers worden vanaf januari 2016 speciale inleidingen over de overgang georganiseerd voorafgaand aan de voostellingen. Heb je al kaartjes gereserveerd voor een hilarische theateravond; maar wil je stiekem toch wel wat meer weten over het fenomeen de overgang? Dan moet je hierbij zijn!

De inleiding wordt verzorgd door verschillende personen van het platform “Vuurvrouw“.

“Op ons platform vind je veel informatie over de overgang en de laatste inzichten rond de behandeling van overgangsklachten, delen vrouwen hun persoonlijke verhalen met elkaar en vinden we inspiratie voor gezond leven en werken tijdens deze periode van ons leven. Verder zorgen we ervoor dat belangrijke thema’s rond de overgang zoals hart & vaatziekten bij vrouwen en de diagnose en behandeling van hormonale depressie de aandacht krijgen die ze verdienen.”

Eveline Bakker
Eveline is ondernemer, moeder en oprichter van Vuurvrouw hét platform voor en door vrouwen in de overgang. Eveline geeft de inleiding op 20 januari in Leeuwarden, 27 januari in Hoorn, 16 februari in Hoogeveen, 4 maart in Dronten.

Saron Petronilia
Saron is auteur van de bestseller “Alles wat je moet weten over de overgang” en coach & trainer, namens Vuurvrouw.  “Ik heb me als coach en trainer erop toegelegd om vrouwen 45+ in verbinding te brengen met hun innerlijke wijsheid, zodat ze hun loopbaan met energie en zelfvertrouwen kunnen voortzetten.” Voor meer over Saron en haar coaching & trainingen kijk op www.petronilia.nl. Je kunt hier ook haar boek bestellen. Saron geeft de inleiding op 29 januari in Almere, samen met Eveline Bakker, 25 februari in Nijmegen, 8 maart in Rotterdam, 9 maart in Almelo, 1 april in Heerhugowaard.

Metha Trebbe

Metha Trebbe is Verpleegkundig Overgangsconsulente en secretaris van de VVOC.

“Uw overgang verdient onze zorg! Vrouwen die naar mijn spreekuur komen vertel ik dat een goede voorbereiding het halve werk is en dat het belangrijk is op tijd aan de bel te trekken. Waarom zou je alles alleen moeten doen? Als je goed in balans bent, heb je minder last van overgangsklachten. Kijk voor meer informatie en een overgangsconsulente bij jou in de buurt op de site van de VVOC. Metha geeft de inleiding op 19 februari in Gorinchem en 1 maart in Enschede.

Miek van den Boogaard
Miek is Care for Women specialiste.

“Vrouwenzorg meer aandacht; er is nog steeds weinig bekend over hoe hormonen het lichaam en de geest van een vrouw aantasten. Verder modderen vrouwen vaak te lang door met hun klachten. Ze bagatelliseren hun problemen en voelen zich niet serieus genomen.”

Met de focus op preventie hoopt Miek vrouwen te motiveren, te adviseren en hoopt ze veel bewustwording te creëren. “We zoeken in mijn praktijk samen naar oplossingen en gaan geen enkel probleem uit de weg”. Miek geeft de inleiding op 29 maart in Roosendaal.

 

Klik hier voor de speellijst van Opvliegers en reserveer snel je kaarten!