HUISVROUWEN BESTAAN NIET

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?) Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot.) En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.”

Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoophit die de best bezochte film van het jaar was en een nominatie voor een Gouden Kalf ontving.

Boeken via Theater

MEDIA

ONZE

CAST

ONZE

CREATIVES

GEERT LAGEVEEN & RICHARD KEMPER  script (Gebaseerd op de columns van Sylvia Witteman)

GEERT LAGEVEEN & ERRIS VAN GINKEL  regie

RICHARD KEMPER  muziek

Cast Pietje Bell compleet!

Het feel-good vriendinnenconcert komt terug!

Stageplekken acteurs seizoen 2024 – 2025

TOP Vrouwen, dé vriendinnencomedy, volgend seizoen te zien!

Cast Pietje Bell compleet!

Het feel-good vriendinnenconcert komt terug!

Stageplekken acteurs seizoen 2024 – 2025