Hart tegen Hart brengt vrienden Rick Engelkes en Richard Kemper samen op toneel

Rick Engelkes en Richard Kemper gaan een nieuw theateravontuur aan! Vandaag maken zij bekend dat ze komend theaterseizoen samen het nieuwe toneelstuk Hart tegen Hart op de planken gaan brengen. Het is niet de eerste keer dat de heren met elkaar samenwerken, Kemper schreef eerder mee aan het script van De Huisvrouwmonologen voor Rick Engelkes Producties. 

 

Bij Hart tegen Hart gaan ze een stap verder. “Richard en ik gaan komend seizoen samen produceren, schrijven én spelen”, vertelt een trotse Rick Engelkes. “Een prachtige uitdaging waar ik erg naar uitkijk. Ook omdat ik met Richard naast onze goede zakelijke band privé vrienden ben geworden in de afgelopen jaren. Dat maakt een tournee wel éxtra leuk”. Hart tegen Hart wordt geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel. Kemper levert tekstbijdragen. Naast Engelkes en Kemper spelen er 2 doorgewinterde actrices mee. Wie dat zijn wordt in het voorjaar bekend gemaakt. Hart tegen Hart is vanaf oktober 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Kemper: “Ik zie enorm uit naar een origineel relatiestuk met vileine dialogen en pijnlijk herkenbare situaties. Ook het toneelspelen is een uitdaging waar ik naar uitkijk. Al mag er van mij natuurlijk ook nu weer flink gelachen worden”.